Before and after pictures

Foto’s zijn erg belangrijk in je proces! Omdat je jezelf elke dag ziet zie je het verschil niet meer. dus…. thats why you make them so you will see results:) Laat het me weten als je blij bent met je resultaten en je vindt dat je anderen ermee kan motiveren , then i will post a picture of you on my blog:)

In oktober 2013 begon mijn transformatie, ik kreeg de tip via mijn manager om het boek bodieboost te proberen. Ik stond eigenlijk nooit open voor al die diëten maar kwam er snel achter dat dit geen dieet is! Ik ben absoluut tegen crash diëten! change your lifestyle:)

Ik heb gezonde keuzes gemaakt en heb geleerd hoe je om moet gaan met gezond eten want gezond eten hoeft niet vies te zijn!
In 2015 heb ik besloten om een stapje verder te gaan en te beginnen met trainen , ik ben er zelf nog lang niet maar met deze blog en jullie motivatie gaan we er tegen aan!

Probeer je levensstijl te veranderen met gezonde keuzes en 6 keer per dag te eten.

Hier zijn een paar foto’s van mij :

IMG_5484

Dit is op mijn 18e verjaardag in juli 2013 en de tweede foto is in februari 2015 genomen . Ik wordt altijd zo blij van foto’s maken omdat je dan pas echt goed het verschil ziet!

 

IMG_5485

18e verjaardag in juli 2013 – februari 2015
hier had ik een jurkje aan en ik wist op dit moment ook ik moet iets veranderen aan mijn lifestyle.

 

 

4 gedachten over “Before and after pictures”

  1. Wat een geweldig resultaat ! Ik ga zelf aankomende maandag beginnen met de bodieboost methode.

    Like

    • dankjewel 🙂 super leuk dat je er mee gaat beginnen ! is een super handig boek om te zien hoe je met eten om moet gaan als je er vragen over hebt mag je ze altijd stellen, succes aankomende maandag !

      Like

  2. Wat mooi, echt een vooruitgang meid! Keep on going!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie